Διάλεξη με τίτλο: “BENEFITS OF SOFTWARE DEFINED NETWORKS FOR SMART GRIDS”

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.και το Π.Μ.Σ. “ΔΕΣΜES” σας καλεί στη διάλεξη με τίτλο: “BENEFITS OF SOFTWARE DEFINED NETWORKS FOR SMART GRIDS” που θα δώσει ο Assist. Prof. Dr. Nejdet Dogru, International Burch University, Sarajevo, Bosnia & Herzegovina την Τετάρτη 21/03/2018, και ώρα 15:00, στην Αίθουσα Γ205, TEI Στερεάς Ελλάδας (Ψαχνά)

Περίληψη της ομιλία

Τελετή αποφοίτησης 2017

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στα Ψαχνά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πρώτων πτυχίων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σποδών “Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων».

IMG_2354_preview IMG_2368_preview IMG_2371_preview

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!

Ξεκίνησε το χειμερινό εξάμηνο της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2017-2018 για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων”. Η αυξημένη συμμετοχή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών δείχνει την καταξίωση που έχει επιτύχει το Πρόγραμμα.

 

Διάλεξη με θέμα «Noise in Engineering – The Good, the Bad and the Ugly”

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων» σας καλεί στη διάλεξη

του Prof Mihai Dimian, University of Suceava ‘Stefan cel Mare’ με θέμα:

«Noise in Engineering – The Good, the Bad and the Ugly»

την Τετάρτη 21/6/2017, και ώρα 15:00, στην Αίθουσα Γ205, TEI Στερεάς Ελλάδας (Ψαχνά).

Ολόκληρη η Ανακοίνωση & Περίληψη της διάλεξης

Εξέταση διπλωματικής εργασίας του ΠΜΣ

Την Δευτέρα 29/5/2017 και ώρα 14:00, στην αίθουσα Γ205 θα γίνει η εξέταση της διπλωματικής εργασίας του κ. Άγγελου Αγγελόπουλου, με τίτλο Μοντελοποίηση και βελτιστοποίηση μικροδικτύου ΑΠΕ με αποθήκευση που εκπονήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος “Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας” του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, με επιβλέποντες καθηγητές τον κ. Βολιώτη και την κα…